Language

Samen eten

Ons Huis
Om de 4 weken eten we samen in Ons Huis (Harnjesweg).
Dat is een succes. Vrijwilligers van Welkom in Wageningen koken en eten samen met POL-bewoners in Ons Huis. Het is elke keer erg gezellig en gesprekken worden op allerlei mogelijke manieren gevoerd. Soms al in het Nederlands, maar vaak ook met handen en voeten, met 'google translate' of door elkaar foto's te laten zien van het thuisfront.
Wie een keer mee wil eten, is van harte welkom! De eerstvolgende data vind je in onze agenda.
Meld je aan door te mailen naar info@welkominwageningen.nl.

Ontmoeting thuis
Om nieuwe Wageningers welkom te heten in de wijk, zou het mooi zijn om hen, samen met een paar omwonenden, uit te nodigen om kennis te maken thuis. Dit kan met een etentje of een kopje koffie/thee. Mensen die elkaar kennen, staan positiever tegenover elkaar. 
Studentenhuizen nodigen jonge vluchtelingen uit voor een maaltijd. Gezinnen nodigen AMV-ers (alleenstaande minderjarige vluchtelingen) uit. Doe je ook mee? 

VOD
In Wageningen wonen ook uitgeprocedeerde asielzoekers. Vluchteling Onder Dak zet zich in voor deze mensen. Een van de manieren is om een diner voor (en door?) vluchtelingen te organiseren. Wil je hierbij helpen? Mail dan naar info@vodwageningen.nl.

Organisatie

Vluchteling onder dak

Welkom in Wageningen

Contact

info@vodwageningen.nl

welkominwageningen@gmail.com

Meedoen

Wil je ook met mensen koken, eten? Laat het ons weten.