Language
Foto Pim Helmich (Zutphen)
Foto Pim Helmich (Zutphen)

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen. In februari starten we met onze eerste Buddy-ronde.

Coronamaatregelen voor onze buddy's

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan hebben we besloten om alle activiteiten af te lassen, in ieder geval t/m 6 april.
We snappen dat het voor veel buddy's nu lastig is om af te spreken. Gelukkig zijn er andere manieren om in contact te blijven. Stuur elkaar een kaartje, vraag hoe het met elkaar gaat via whatsapp of verplaats je wekelijkse ontmoeting naar Skype. Zo voorkomen we sociaal isolement en helpen we elkaar de komende weken door.

 

 

Volgende buddyronde start september
In september start een nieuwe buddyronde. Wil je ook een buddy worden? Geef je dan nu al op!
Datum en locatie van de informatieavond worden nog bekendgemaakt.

Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Esmee (06 84 95 73 66)

 

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.