Language

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen.

Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Tania (0684957366)

Of kom kennis maken in onze huiskamer, elke maandag van 19.30-21.30, Hoogstraat 23. We vinden onze Buddy-community erg belangrijk! Heb je zelf een leuk idee wat eenmalig of vaker kan worden gedaan en wat jij graag zou willen organiseren voor de buddy’s laat het ons dan weten, dan denken wij met je mee!

Nieuwsbrief

Evenementen

Er zijn geen geplande evenementen.

Word buddy

Ik meld me aan als buddy

Doe mee!

Nieuws

Daarom organiseren we op 1 februari een online informatieavond van 19:30 tot 20:30 uur. https://us05web.zoom.us/j/87971264906...
Hier vertellen we je alles over hoe het buddytraject eruit ziet en wat er van jou, als buddy, verwacht wordt. Ook vertellen 'oud' buddy's over hun persoonlijke ervaringen. Ben jij ook klaar voor een nieuwe vriendschap? Op zondag 20 februari 2022 stellen we alle nieuwe Buddy-koppels aan elkaar voor.

Stichting Buddy to Buddy is uitgeroepen tot winnaar van de Brouwer Vertrouwensprijs ter waarde van € 100.000 van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen (KHMW). Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor hét maatschappelijke initiatief dat het onderling vertrouwen in de Nederlandse samenleving versterkt. Zijne Majesteit de Koning was aanwezig bij de digitale uitreiking van de vijfde Brouwer Vertrouwensprijs. Lees meer op de landelijke site van buddy to buddy.

 

 

Wil je ook je nieuwe stadsgenoten leren kennen? Tot 20 november kun je je opgeven voor de nieuwe buddyronde.

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Of bel met onze coördinator Tania (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan hier ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.