Language

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen.

 

In februari starten we met onze volgende Buddy-ronde. We gaan ervan uit dat we dan, eventueel met gepaste maatregelen, weer een nieuwe groep buddy’s aan elkaar kunnen voorstellen.

 

Je kunt je nu al aanmelden voor de buddyronde van februari. Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Esmee (0684957366)

Nieuwsbrief

Evenementen

Er zijn geen geplande evenementen.

Word buddy

Ik meld me aan als buddy

Doe mee!

Nieuws

VOOR.nl geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld socialer van wordt. Buddy to Buddy is een van de genomineerden voor een hoofdprijs van 81.200 euro!

Voor ons Buddy to Buddy project zijn we opzoek naar een aantal spelletjes, zodat we voor onze buddy's gezellige spelletjesavonden kunnen organiseren

Buddy to Buddy gaat natuurlijk over contact leggen en elkaar ontmoeten. Buddy’s die zijn gekoppeld vragen zich nu misschien af wat te doen.

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.