Language

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen.

Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Tania (0684957366)

Of kom kennis maken in onze huiskamer, elke maandag van 19.30-21.30, Stationsstraat 32. We vinden onze Buddy-community erg belangrijk! Heb je zelf een leuk idee wat eenmalig of vaker kan worden gedaan en wat jij graag zou willen organiseren voor de buddy’s laat het ons dan weten, dan denken wij met je mee!

Nieuwsbrief

Evenementen

Er zijn geen geplande evenementen.

Word buddy

Ik meld me aan als buddy

Doe mee!

Nieuws

Nieuwe buddy ronde

We starten vrijdag 2 juni met een nieuwe buddyronde in Wageningen! Kom 16 mei om 19.30 uur naar de informatieavond in Thuis Wageningen, Stationstraat 32. Daar vertellen we je hoe het werkt en kun je vragen stellen! Weet je al dat je buddy wilt worden: Meld je aan of deel deze mogelijkheid met mensen in je omgeving! Vorig jaar hebben we bijna 100 koppels bij elkaar gebracht. Dat is heel mooi en we hopen dit jaar weer op veel mooie nieuwe ontmoetingen.

Lees meer...

Meld je aan voor de 10de Buddy to Buddy ronde

De voorbereidingen voor alweer de tiende Buddy to Buddy ronde van Welkom in Wageningen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september gaat deze ronde van start. Meld je nu aan! Buddy to Buddy helpt nieuwkomers (vluchtelingen) uit en isolement te komen door hen te koppelen aan Wageningse stadsgenoten. Zo ontstaan waardevolle vriendschappen tussen mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet.

Op basis van gemeenschappelijke achtergrond, interesse of behoefte word je gematched en gedurende vier maanden trek je met elkaar op om zo elkaar beter te leren kennen. Sta jij ervoor open om een nieuwe stadsgenoot te leren kennen? Het buddyschap erg verrijkend. Het is een kleine moeite om je voor iemand open te stellen, maar het kan een groot verschil maken in iemands leven.

Lees meer...

Er gaat binnenkort een nieuwe Buddy ronde van start

Daarom organiseren we op 1 februari een online informatieavond van 19:30 tot 20:30 uur. https://us05web.zoom.us/j/87971264906...
Hier vertellen we je alles over hoe het buddytraject eruit ziet en wat er van jou, als buddy, verwacht wordt. Ook vertellen 'oud' buddy's over hun persoonlijke ervaringen. Ben jij ook klaar voor een nieuwe vriendschap? Op zondag 20 februari 2022 stellen we alle nieuwe Buddy-koppels aan elkaar voor.

Lees meer...

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Of bel met onze coördinator Tania (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan hier ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.