Language

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen.

Op 25 september 2021 starten we met onze volgende Buddy-ronde.  Je kunt je nu al aanmelden voor de buddyronde van september. Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Tania (0684957366)

Onze droom voor 2021 is om een Buddy to Buddy woonkamer te realiseren waar buddy's samen kunnen komen, spelletjes kunnen spelen, en zelf activiteiten kunnen organiseren. We vinden onze Buddy-community erg belangrijk! Heb je zelf een leuk idee wat eenmalig of vaker kan worden gedaan en wat jij graag zou willen organiseren voor de buddy’s laat het ons dan weten, dan denken wij met je mee!

Nieuwsbrief

Evenementen

Er zijn geen geplande evenementen.

Word buddy

Ik meld me aan als buddy

Doe mee!

Nieuws

Wil je ook je nieuwe stadsgenoten leren kennen? Tot 20 november kun je je opgeven voor de nieuwe buddyronde.

Eind juni is alweer de vijfde buddyronde in Wageningen van start gegaan.

Dat er tijdens het Buddy to Buddy programma van Welkom in Wageningen mooie vriendschappen kunnen ontstaan, bewijzen Roza en Gonneke. Ze werden in september 2020 aan elkaar gekoppeld als buddy's.

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Of bel met onze coördinator Tania (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan hier ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.