Language

Buddy to Buddy

Leer je nieuwe stadsgenoten kennen! Wij koppelen oude en nieuwe Nederlanders aan elkaar. Waarom? Omdat wij geloven in een stad waarin iedereen erbij hoort. Het is tijd om elkaar te leren kennen. Hierdoor worden nieuwe Nederlanders wegwijs gemaakt in onze stad en leren inwoners van Wageningen wie hun nieuwe stadsgenoten zijn.

Iedereen die in Wageningen en omgeving woont kan meedoen: jong, oud, man, vrouw, alleen of als gezin. Wij matchen je op basis van interesses en daarna leren jij en je buddy elkaar in vier maanden beter kennen.

In juni starten we met onze volgende Buddy-ronde. We gaan ervan uit dat we dan, eventueel met gepaste maatregelen, weer een nieuwe groep buddy’s aan elkaar kunnen voorstellen.

Kom vrijblijvend naar onze online informatiebijeenkomst op donderdag 8 juni via Zoom. Je kunt je nu al aanmelden voor de buddyronde van juni. De matching zal plaatsvinden op zaterdag 26 juni. Word jij ook buddy? Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wil je meer informatie? Mail naar Wageningen@buddytobuddy.nl of bel met onze coördinator Esmee (0684957366)

Onze droom voor 2021 is om een Buddy to Buddy woonkamer te realiseren waar buddy's samen kunnen komen, spelletjes kunnen spelen, en zelf activiteiten kunnen organiseren. We vinden onze Buddy-community erg belangrijk! Ook nu al organiseren we (online) mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Hoewel het in corona tijd een uitdaging is doen wij ons best om wat subgroepen te creëren waar buddy’s elkaar kunnen inspireren. Je kunt je op dit moment aansluiten bij:

  • Engelse les
  • (Online) Schaken
  • Art Lovers club (uitwisselen van kennis over kunst en in de toekomst hopelijk gezamenlijke museumbezoeken)
  • Leesclub
  • Receptengroep (Momenteel worden er recepten uitgewisseld. Mogelijk in de toekomst ook samen koken!)

Heb je zelf een leuk idee wat eenmalig of vaker kan worden gedaan en wat jij graag zou willen organiseren voor de buddy’s laat het ons dan weten, dan denken wij met je mee!

Nieuwsbrief

Evenementen

Start buddyronde (matchingsdag)

Word buddy

Ik meld me aan als buddy

Doe mee!

Nieuws

Een leuk artikel in de Stad Wageningen over ons Buddyproject! Het contact blijkt zowel voor Nederlanders als voor nieuwkomers een verrijking.

Afgelopen zondag sloot de groep die in september startte hun buddy traject af met een leuke speurtocht door de stad. In tweetallen werden de buddy's op pad gestuurd met een tasje vol lekkers.

VOOR.nl geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld socialer van wordt. Buddy to Buddy is een van de genomineerden voor een hoofdprijs van 81.200 euro!

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.