Language

Nieuwe buddy ronde

We starten vrijdag 2 juni met een nieuwe buddyronde in Wageningen! Kom 16 mei om 19.30 uur naar de informatieavond in Thuis Wageningen, Stationstraat 32. Daar vertellen we je hoe het werkt en kun je vragen stellen! Weet je al dat je buddy wilt worden: Meld je aan of deel deze mogelijkheid met mensen in je omgeving! Vorig jaar hebben we bijna 100 koppels bij elkaar gebracht. Dat is heel mooi en we hopen dit jaar weer op veel mooie nieuwe ontmoetingen.

Lees meer...

Meld je aan voor de 10de Buddy to Buddy ronde

De voorbereidingen voor alweer de tiende Buddy to Buddy ronde van Welkom in Wageningen zijn in volle gang. Op vrijdag 23 september gaat deze ronde van start. Meld je nu aan! Buddy to Buddy helpt nieuwkomers (vluchtelingen) uit en isolement te komen door hen te koppelen aan Wageningse stadsgenoten. Zo ontstaan waardevolle vriendschappen tussen mensen die elkaar anders niet hadden ontmoet.

Op basis van gemeenschappelijke achtergrond, interesse of behoefte word je gematched en gedurende vier maanden trek je met elkaar op om zo elkaar beter te leren kennen. Sta jij ervoor open om een nieuwe stadsgenoot te leren kennen? Het buddyschap erg verrijkend. Het is een kleine moeite om je voor iemand open te stellen, maar het kan een groot verschil maken in iemands leven.

Lees meer...

Er gaat binnenkort een nieuwe Buddy ronde van start

Daarom organiseren we op 1 februari een online informatieavond van 19:30 tot 20:30 uur. https://us05web.zoom.us/j/87971264906...
Hier vertellen we je alles over hoe het buddytraject eruit ziet en wat er van jou, als buddy, verwacht wordt. Ook vertellen 'oud' buddy's over hun persoonlijke ervaringen. Ben jij ook klaar voor een nieuwe vriendschap? Op zondag 20 februari 2022 stellen we alle nieuwe Buddy-koppels aan elkaar voor.

Lees meer...

Buddy to Buddy wint Brouwer Vertrouwensprijs

Stichting Buddy to Buddy is uitgeroepen tot winnaar van de Brouwer Vertrouwensprijs ter waarde van € 100.000 van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen (KHMW). Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor hét maatschappelijke initiatief dat het onderling vertrouwen in de Nederlandse samenleving versterkt. Zijne Majesteit de Koning was aanwezig bij de digitale uitreiking van de vijfde Brouwer Vertrouwensprijs. Lees meer op de landelijke site van buddy to buddy.

 

 

Lees meer...

Zondag 28 november start weer een Buddyronde

Wil je ook je nieuwe stadsgenoten leren kennen? Tot 20 november kun je je opgeven voor de nieuwe buddyronde.

Lees meer...

Nieuwe buddyronde van start

Eind juni is alweer de vijfde buddyronde in Wageningen van start gegaan.

Lees meer...

Start nieuwe buddyronde in juni

Dat er tijdens het Buddy to Buddy programma van Welkom in Wageningen mooie vriendschappen kunnen ontstaan, bewijzen Roza en Gonneke. Ze werden in september 2020 aan elkaar gekoppeld als buddy's.

Lees meer...

Mooi stukje over de waarde van Buddy to Buddy in de Stad Wageningen

Een leuk artikel in de Stad Wageningen over ons Buddyproject! Het contact blijkt zowel voor Nederlanders als voor nieuwkomers een verrijking.

Lees meer...

VOORbeeld verkiezingen: Stem op Buddy to Buddy

VOOR.nl geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld socialer van wordt. Buddy to Buddy is een van de genomineerden voor een hoofdprijs van 81.200 euro!

Lees meer...

GEZOCHT: spelletjes

Voor ons Buddy to Buddy project zijn we opzoek naar een aantal spelletjes, zodat we voor onze buddy's gezellige spelletjesavonden kunnen organiseren

Lees meer...

Coronabericht

Buddy to Buddy gaat natuurlijk over contact leggen en elkaar ontmoeten. Buddy’s die zijn gekoppeld vragen zich nu misschien af wat te doen.

Lees meer...

Buddy to Buddy feestelijk van start in Wageningen

Op 21 februari werden 35 Buddy-koppels met elkaar in contact gebracht. Zij hebben onder het genot van een feestelijk, multicultureel buffet kennisgemaakt met elkaar.

Lees meer...

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (0641040092)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.