Language

Coronabericht

Beste buddy’s,

Buddy to Buddy gaat natuurlijk over contact leggen en elkaar ontmoeten. Buddy’s die zijn gekoppeld vragen zich nu misschien af wat te doen. Daarom delen we onze gedachten over het Coronavirus.

Om verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan volgen we uiteraard de richtlijnen van de regering en het RIVM. We hebben besloten om alle activiteiten georganiseerd door Buddy to Buddy in ieder geval tot 1 juni af te lassen. Wel is coördinator Esmee tussen telefonisch te bereiken op telefoonnummer 06 84 95 73 66 (Esmee), zodat jullie vragen en tips met ons kunnen delen.

Verspreiding Coronavirus beperken
Buddy to Buddy vindt het belangrijk dat buddy’s, als ze live contact hebben, rekening houden met wat de overheid voorschrijft. Via deze link https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/03/14/coronavirus-communicatiemiddelen-preventie-en-publieksvragen-anderstalig vind je in verschillende talen posters die duidelijk maken hoe mensen verspreiding van het coronavirus kunnen beperken.

Hoe dan wel contact?
We snappen dat het nu lastig is om met je buddy af te spreken, maar gelukkig zijn er andere manieren om met je buddy in contact te blijven. Stuur elkaar een kaartje, vraag hoe het met elkaar gaat via WhatsApp of verplaats je wekelijkse ontmoeting naar Skype.

Maar er zijn vast nog meer originele ideeën! We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen. Via de whatsappgroep of de besloten Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/440620853304099/ van Buddy to Buddy Wageningen kunnen jullie delen hoe jullie toch het contact met elkaar onderhouden.

We keep in touch!

Liefs,
Buddy to Buddy Wageningen

Ga terug

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (0641040092)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.