Language

VOORbeeld verkiezingen: Stem op Buddy to Buddy

Beste vrienden,

VOOR.nl geeft jaarlijks 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld socialer van wordt. Buddy to Buddy is een van de genomineerden voor een hoofdprijs van 81.200 euro! Om te winnen hebben we veel stemmen nodig. Met jouw stem gaan we het verschil maken in 3 nieuwe steden. Help ons en stem op Buddy to Buddy.

Buddy Marcel Nijenhuis werd kort voor de lockdown gekoppeld aan Sepideh en hij was zo geraakt door ons initiatief dat hij ons opgaf voor deze prijs. Het thema van deze editie is: VOOR een sociale samenleving. Buddy to Buddy bouwt aan een wereld waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal met elkaar verbonden zijn. We doorbreken het sociale isolement van naar Nederland gevluchte mensen en vergroten betrokkenheid van Nederlandse inwoners bij de opvang en integratie van vluchtelingen. Dit doen we door op basis van gemeenschappelijke interesses, contact tussen Nederlanders en nieuwkomers te organiseren.

In 7 steden brachten we al 3200 mensen met elkaar in contact. Maar onze ambitie reikt verder. We staan in de startblokken om op nog meer plekken in Nederland nieuwe vriendschappen te smeden en zo te werken aan een inclusieve samenleving. We hebben allemaal de laatste maanden ervaren hoe belangrijk het is om in uitdagende tijden een aantal wezenlijke contacten in je leven te hebben. Mensen die echt om je geven en bij jouw leven betrokken zijn.

Wij zijn er klaar voor en met de hoofdprijs kunnen we in 3 nieuwe steden aan de slag! Doe jij met ons mee?Je kunt je stem uitbrengen van 17 t/m 30 juni via deze link: https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2020#578

Wil je dit bericht ook delen in jouw netwerk zodat we zoveel mogelijk stemmen krijgen?

Super veel dank en #wijzijnVOOR !

Liefs,

Team Buddy to Buddy

Ga terug

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator Esmee (0641040092)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.