Language

Steun ons

Wat fijn dat je er over nadenkt om ons te steunen! Elk jaar maken wij tussen de 70 en 110 buddy koppels in Wageningen. Wij geloven in een stad waar iedereen erbij hoort en kan meedoen. Waarbij ontmoeting, contact en elkaar echt leren kennen centraal staat.

Geloof jij hier ook in? Steun ons dan met een maandelijkse bijdrage. Zo kunnen wij ook in de toekomst blijven werken aan een inclusieve stad.

Let op! Als je op de doneerknop klikt en wil dat de donatie echt ten goede komt aan Buddy to Buddy Wageningen vergeet dan niet de stad Wageningen te selecteren. Zo ben je ervan verzekerd dat wij je donatie ontvangen en aan de slag gaan om jou stad een stukje mooier te maken.

Word vriend en krijg nu een shirt cadeau!

Op dit t-shirt staat ‘Let’s be friends’ in het Arabisch, Engels of Tigrinya. Daarmee draag je een statement voor vriendschap! Elke nieuwe vriendschap is een stap dichterbij een inclusieve samenleving.

Help jij ons mee deze boodschap te verspreiden? Vanaf 3 euro per maand help je Buddy to Buddy én krijg je een t-shirt cadeau.

Periodieke schenking

Stichting Buddy to Buddy heeft een ANBI-erkenning van de belastingdienst gekregen. Daarmee is het mogelijk om giften aan de stichting af te trekken van de belasting. Als u ons voor een periode van minimaal 5 jaar met een vast bedrag steunt, is uw gift volledig aftrekbaar en krijgt u een deel van uw gift terug.

Het bedrag van uw schenking geeft u op als aftrekpost bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Zo betaalt de Belastingdienst tot 52 procent van uw schenking. Mocht u dit willen dan kunt u ons een bericht sturen via info@buddytobuddy.nl. U ontvangt dan van ons het benodigde formulier.

Organisatie

Welkom in Wageningen in samenwerking met Buddy to Buddy

Contact

Wageningen@buddytobuddy.nl

Coördinator (06 84 95 73 66)

 

Meedoen

Als buddy vervul je een belangrijke rol in iemands leven. Doe je mee?  Vul dan ons aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.